Bar mleczny Żory: NOWE MENU
Co nowego w jadłospisie?
Co nowego zobaczymy w jadłospisie? Zmiany obejmują cały tydzień. W dni robocze w lokalu na śniadanie zjemy bułkę grahamkę z serem fetą, pomidorem i ogórkiem za jedyne 2,50 zł. W ofercie pojawił się też krokiet z kapustą i grzybami – za jedną sztukę zapłacimy 5 zł. Na obiad nie zjemy już zupy ogórkowej, ale za to możemy zamówić z nowości: zupę szczawiową, krem z dyni i prażonym słonecznikiem i chłodnik – wszystkie zupy 300 ml za 2,50 zł. Na drugie danie możemy od niedawna zamówić sobie np.: makaron tagiatelle (wcześniej był penne) ze szpinakiem i serem żółtym za 5 zł, a także chilli con care (to wołowina z papryką, cebulą, pomidorem, fasolą czerwoną i ryżem) za 7 zł oraz smażony ser panierowany w formie kotleta za 6 zł. Polub nas na Facebooku